Поройните дъждове в София предизвикаха наводнения в части от града. Водната стихия

...
Поройните дъждове в София предизвикаха наводнения в части от града.
Водната стихия
Коментари Харесай

Огромен потоп в София

Поройните дъжд ове в София провокираха наводнения в елементи от града.

Водната буря аргументи усложнение в придвижването в столицата.

В централната част на града булеварди и улици са под вода, а дъжд ът не стопира. Това е причина за усложняване на обстановката.

Утре ни чакат гръмотевични стихии и интензивни превалявания. На места количествата ще са обилни и има условия за градушки. Вечерта преваляванията ще отслабват. Ще духа слаб в източните региони до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 20° и 25 °, в София - към 21°.

Над Черноморието ще се развива мощна купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни интензивни превалявания, в обособени региони съпроводени с гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от източната четвърт. Максималните температури ще са 20°-23°, близки до температурата на морската. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще се развива мощна купесто-дъждовна облачност. Ще има обилни превалявания с гръмотевични стихии. Ще духа сдържан до мощен вятър с източна съставния елемент. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 14°, на 2000 метра - към 9°.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР